Institut de Promoció Ceràmica
Cercar en:buscar

Presentació

El bagatge documental i experiència adquirits durant el desenvolupament del Projecte Col·locació (1995-2007) han fet possible reunir una àmplia informació sobre la tecnologia de col·locació per adherència de recobriments rígids modulars. Aquesta informació, actualitzada a finals del 2008, representa la targeta de presentació de l’Institut de Promoció Ceràmica cap als Usuaris d’Internet interessats en la projecció, prescripció i execució d’aquests tipus d’acabats.

En una primera fase, hi activàrem un apartat ampli sobre la tecnologia de col·locació i un altre dedicat als defectes i disfuncions en recobriments ceràmics. Al primer, trobareu informació actualitzada sobre els materials i les tècniques, sobre els suports susceptibles de rebre un recobriment, i sobre temes col·laterals. S’hi presenta en una estructura esglaonada que permet la consulta a diferents nivells, des d’informació general fins a documents tècnics editats en PDF.

L’Usuari pot accedir als continguts mitjançant el menú desplegat o amb recerca per paraules. També hi disposa de qüestionaris d’ajuda en la tria dels materials i la tècnica de col·locació.

Després del “rodament inicial” d’aquest bloc, amb els continguts completats i depurats, s’hi activaran els fòrums que s’enuncien, per facilitar la comunicació i l’intercanvi d’informació entre Usuaris, vertader leiv motiv de la nostra Web, que manifestem amb el lema “compartim el coneixement”.

Hi incorpora també un apartat de novetats que recull les darreres publicacions de revistes tècniques i promocionals dels recobriments.

Adreça Postal:
Diputació Provincial
Av. Vall d'Uixó, 25
12004 Castelló

Centre de documentació
Biblioteca del Museu de Belles Arts de Castelló

Av. Gns. Bou, 28 - 12003 Castelló

Dt.-Dv.: 10-14 hores
Tel. (+34) 964 72 75 26 - 964 72 75 27

Contacte
Tel. (+34) 964 35 97 44
Fax (+34) 964 35 99 40
E-mail: ipcdip@dipcas.es

Avís legal

Diputació de Castelló