Institut de Promoció Ceràmica
Búsqueda Avanzada

Cercar en:

buscar


Cerca coincidències de la paraula introduïda en el bloc indicat.

El Instituto

Organisme de l’Administració Pública d’Espanya que es constitueix en fòrum de recepció i disseminació d’informació sobre la Ceràmica aplicada a l’Hàbitat i, molt especialment, sobre els productes i sistemes ceràmics emprats en l’edificació i l’equipament urbà.

Amb vocació d’esdevenir una plataforma internacional per a compartir el coneixement sobre la contribució de la Ceràmica a una Arquitectura sostenible i compatible amb processos edificatoris d’alta tecnologia.

Centro de Documentación

Especialitzat en la Ceràmica aplicada a l’Arquitectura, estructura el seus continguts sota índexs temàtics que abasten des de la tecnologia de fabricació dels productes fins a la seua instal·lació. Es compon de biblioteca [> 3.000 volums], hemeroteca [> 60 subscripcions actives des de 1984], fototeca [> 40.000 imatges digitalitzades], catalogoteca [> 200 catàlegs antics] i mediateca.

Novedades
  guia de colocacion

  Bloc documental i fòrum informatiu dedicat als recobriments rígids modulars i la tecnologia per a la seua instal·lació. Aporta informació actual sobre materials, tècniques, sistemes de recobriment i solucions constructives amb acabats rígids modulars. Continguts d’elaboració pròpia a partir de publicacions, aportacions d’empreses i col·laboració d’experts. Incorpora qüestionaris d’ajuda per a la selecció de materials i tècniques, diagnòstic de suports i fòrums de debat sobre temes d’interés i actualitat.

  Historia de la cerámica arquitectónica

  A partir de la catalogació de la ceràmica arquitectònica espanyola, desenvolupada per aquest Institut des de 1992 i ara en fase de conclusió, s’elabora aquest bloc documental que abasta continguts més amplis que la Història de la Ceràmica Arquitectònica: Repertoris, Arqueologia Industrial Ceràmica, tècniques constructives del passat, tecnologia de la restauració del patrimoni ceràmic, l’Art i la Ciència de les Particions del Plànol.

  Aspira a constituir-se en fòrum de debat sobre l’ús ceràmic en l’edificació i l’equipament urbà, en cada temps i lloc.

  Prevista la seua activació en 2012

  La cerámica a su alcance

  El Reglament de productes per a la construcció i el conjunt de normes sobre sostenibilitat en l'edificació constitueixen el marc d'aquest bloc documental dedicat a les solucions constructives que incorporen ceràmica o reben com acabat recobriments ceràmics.

  La completa caracterització d'aqueixes solucions representa una ajuda a la projecció i prescripció edificatòries en un context de major exigència normativa i reglamentària. L'eina SOLCONCER aportarà criteri de selecció.

  Prevista la seua activació en 2014

  Adreça Postal:
  Diputació Provincial
  Av. Vall d'Uixó, 25
  12004 Castelló

  Centre de documentació
  Biblioteca del Museu de Belles Arts de Castelló

  Av. Gns. Bou, 28 - 12003 Castelló

  Dt.-Dv.: 10-14 hores
  Tel. (+34) 964 72 75 26 - 964 72 75 27

  Contacte
  Tel. (+34) 964 35 97 44
  Fax (+34) 964 35 99 40
  E-mail: ipcdip@dipcas.es

  Avís legal

  Diputació de Castelló