Institut de Promoció Ceràmica
Cercar en:buscar

L’Institut de Promoció Ceràmica, Organisme Autònom Local de l’Excel·lentíssima Diputació Provincial de Castelló, mitjançant el domini ipc.org.es, facilita informació sobre les activitats i camps d’actuació que són propis de l’organisme públic, a més d’oferir un servei d’informació tècnica en els camps de la Tecnologia Ceràmica, la Ceràmica d’aplicació en l’Arquitectura i la tecnologia per a la seua instal·lació.

L’Institut de Promoció Ceràmica no garanteix que el web i el servidor estiguen lliures de virus i no es fa responsable dels possibles perjudicis que es puguen derivar d’interferències, omissions, interrupcions, avaries telefòniques, virus informàtics i desconnexió o trastorns produïts per deficiència o sobrecàrrega de línies telefòniques o del sistema d’Internet, així com també dels danys que puguen ser causats per terceres persones per intromissions il·legítimes en el domini d’aquest Organisme. Tampoc no es fa responsable de la veracitat de la documentació aportada per tercers i difosa des de la seua plataforma.

L’Institut de Promoció Ceràmica és titular dels drets de propietat intel·lectual dels escuts, emblemes i logotips que apareixen en el domini i, excepte autorització expressa per escrit, la seua reproducció, distribució, comercialització o modificació no autoritzada constitueixen infraccions dels drets de propietat intel·lectual. També és titular de la documentació presentada, tant de l’elaborada amb recursos propis i subjecta a propietat intel·lectual com de l’aportada per tercers, amb les modalitats de custòdia i autorització d’ús i/o per adquisició amb dret a difusió.

L’Institut de Promoció Ceràmica no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del web i dels seus serveis. Quan siga possible, s’advertirà prèviament de les interrupcions en el seu funcionament.

L’Institut de Promoció Ceràmica es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, els continguts del web així com l’oferta de servei i la forma de prestar-lo.

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en aquest avís legal.

El tractament de les dades de caràcter personal que es recopilen mitjançant el domini ipc.org.es se subjecta al que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal. L’interessat hi podrà exercir els drets d’accés, esmena, cancel·lació i oposició en els termes establerts per la legislació vigent.

Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel Dret de l’Estat Espanyol i de la Comunitat Valenciana davant els jutjats que corresponguen a l’Institut de Promoció Ceràmica. Tot usuari del web, independentment de la jurisdicció, accepta l’acompliment i respecta aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre que li poguera correspondre.

Adreça Postal:
Diputació Provincial
Av. Vall d'Uixó, 25
12004 Castelló

Centre de documentació
Biblioteca del Museu de Belles Arts de Castelló

Av. Gns. Bou, 28 - 12003 Castelló

Dt.-Dv.: 10-14 hores
Tel. (+34) 964 72 75 26 - 964 72 75 27

Contacte
Tel. (+34) 964 35 97 44
Fax (+34) 964 35 99 40
E-mail: ipcdip@dipcas.es

Avís legal

Diputació de Castelló